Ako získať kopu článkov za pár minút

21.09.2009 15:22

Blog bol presunutý na adresu https://www.akoblogovat.com/

Strácate nápady ? Neviete o čom máte písať ? Potom sú tu pre vás katalógy voľných článkov, z ktorých si môžte príspevky skopírovať. A to bez toho, aby ste porušili nejaké autorské práva.

Takéto veci sú dobré, keď vám narýchlo treba niečo napísať a nemáte čas, aby ste tak urobili. Jednoducho skopírujete článok a je to. Jedinú cenu, čo zaplatíte je odkaz na pôvodnú stránku. Taktiež autorita blogu mierne klesá, ak sa na stránke začnú objavovať príspevky od cudzích autorov, navyše s odkazom na cudziu stránku v dolnej časti. No na druhej strane môžte takúto praktiku uplatňovať vrámci linkbuildingu. Písaním kvalitných článkov na takéto servery vám určite zabezpečí kopu odkazov na vašu pôvodnú stránku. Otázkou však je, že či ak takýchto odkazov bude veľa, mohli by ste si radšej tie články písať na svoj nový vlastný blog a pravdepodobne by ste z toho ťažili najlepšie. Ale pár článkov určite nikomu nezaškodí a určite ani pár linkov na vašú stránku. Kvalitný článok pridaný do takéhoto katalógu však môže slúžiť ako skvelý linkbait.

Súvisiace články:  Ako využiť potencionálny linkbait

                        Linkbait -skvelá technika na získanie návštevnosti

                        20 tipov na zvýšenie návštevnosti zadarmo

                        Na názve článku záleži

                        Zvýšenie PageRanku                      

Späť

Diskusia k článku

Dátum
Vložil
Titulok

Kde su clanky?

O tom, ze anglicke clanky sa daju zohnat uz nejaku dobu vie, ale ze je podobna sluzba aj na SK, to je mi novinka. Inak blog sa mi paci budem drzat palce a budem pozorne sledovat o com pises.

Dátum
Vložil
Titulok

TS?

A co takto pridat tlacove spravy? Nie je to kopirovanie, nemusis uvadzat linky.
Btw pozadie tej reklamy, ktoru tu mas by si mal upravit a aj farby, je to hnusne a odradzujuce.

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.