Ako zistíte, že váš projekt je úspešný ? Nájdite jeho klon...

20.09.2009 09:07

Blog bol presunutý na adresu https://www.akoblogovat.com/

Takto sa v súčastnosti dá odmerať úspech každého väčšieho projektu. Niekto vymyslí nápad, zarobí na ňom a keďže to druhí ľudia zaznamenajú, pokúsia sa niečo podobné napodobniť.

Spravodlivosť však na tomto svete existuje, a tak väčšinou takéto klony nezaznamenajú vôbec žiaden úspech. Vy by ste sa registrovali do Facebooku 2, ak by bol rovnaký ako prvý Facebook, a mali by ste tam konto ? Z navyššou pravdepodobnosťou nie. Lenže niektorí ľudia to predsa nedokážu pochopiť. A tak som objavil aj stránku https://www.najweby.eu/ , ktorá sa pokúša kopírovať stránku Refreshlin.com, ktorá tu prišla dávno pred ňou a zaznamenala výrazný úspech. A takých prípadov je kopa.

Môžme si zobrať už len bookmarkingové stránky. Vybrali.sme.sk (respektíve staršia verzia asdf) tu bola dávno predtým, ako tie ostatné, a preto sa aj môže tešiť výraznému úspechu. Nejaká nová prípadná stránka takéhoto typu by musela ponúknuť kopu výhod naviac a navyše urobiť si zmysluplnú a strategickú propagáciu, aby uspela, lebo inak o ňu nikto ani len okom nezavadí.

Takže pre budúcnosť, pokúste sa vymyslie niečo nové, vlastné, lebo ľudia nehľadajú klony, ale originál, a prvý ktorý nájdu zaznamená najvýraznejší úspech. 

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

 

Súvisiace články: Extrémne situácie si vyžadujú ectrémne riešenia

                       Ako sa stať milionárom vďaka reklame

                       Bannerová free propagácia

                       Nezvyčajný marketingový ťah, alebo čo všetko sa dá podniknúť v USA

                       Facebook - efektívna reklama zadarmo

Späť

Diskusia k článku

Dátum
Vložil
Titulok

ty si kokot

smrdíš, ha, ha

Dátum
Vložil
Titulok

Zmysel?

Celkom by ma zaujimal zmysel clankov, ako je tento. Maju nejaku cenu? Pomoze niekomu? Vidim to ako zhadzovanie klonov stranok. Asi si autor mysli ze pred Facebook-om neexistovali podobne stranky?? Tak to je teda riadny omyl. Ked uz na to isiel autor tak kriticky, mal na zaver aspon dodat ze klon ma urcite sancu predstihnut original, ak sa lepsie zviditelny, ponukne sluzby naviac, ziska si pevnu zakladnu pouzivatelov...atd

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.