Directo - dobre cielená reklama

24.07.2009 09:26

Svojim formátom je táto reklama jedinečná. Nejde o normálnu reklamu, kde sa platí za kliknutia. V Directe webmaster dostáva peniaze za každý mesiac zobrazovania reklamy.

Na začiatku stačí len vyplniť jednoduchý formulár o vašom webe a potom už len čakať. Pri každom webe sa zobrazujú informácie ako PageRank , Alexa Rank, denna návštevnosť, počet voľných slotov a ich umiestnenie a samozrejme cena, za ktorú ste ochotní reklamu na svojej stránke zobraziť. Po spravení malého prieskumu som usúdil, že jediné, na čo inzeranti dbajú je návštevnosť, takže kĺudne sa tam dá predať aj reklama pri nulovom PageRanku. Stránky sú rozdelené do kategórii podľa toho, na akú tému sú zamerané a v súčastnosti je k dispozícii vyše 1500 webov na reklamu. Ceny za zobrazenie sa pohybujú od doslova pár korún až po niekoľko tisíc na tých najlepších portáloch. Čo sa týka platby, tak webmasterovi ide 80% zo zarobených peňazí a vypláca sa to po dosiahnutí hodnoty 20 EUR. 

Tento druh reklamy sa oplatí skúsiť všetkým. Aj pri začínajúcej , nie veľmi navštevovanej stránke môžte zarobiť aspoň na webhosting. Ak si určíte rozumnú cenu, určite sa vám niekto v dohľadnej dobe prostredníctvom tejto stránky ozve.

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Súvisiace články: Kedy a ako začať s reklamou

                       Bannerová free propagácia

                       Prehľad možností internetovej reklamy

                       Papierová vs. internetová reklama

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.