Recenzia víťazného blogu

16.09.2009 12:57

V tomto článku vám ponúkam recenziu na blog, ktorý vyhral súťaž o najlepší slovenský blog. Recenzia bola napísaná jedným z jeho spolutvorcov. 

 

Keď si kliknete na víťazný "Najlepší slovenský blog 2009" www.mlady-uspesny.sk , (ženský ekvivalent nájdete na www.mlada-uspesna.sk) celkom určite vás napadne toto: 
...bolo by pekné, keby sme všetci mali úspešných, starších bratov, vo veku povedzme 35 rokov, ktorí sú šťastne ženatí, patrične sebavedomí a pracujú na významných postoch ako podnikatelia či kľúčoví manažéri veľkých spoločností. Vedia nám ponúknuť svoje úžasné kariérne poradenstvo, skúsenosti, finančné a investičné tipy, či napríklad kľúčové body pre udržanie dievčaťa, do ktorého som sa práve zamiloval. Víťazný blog tohto staršieho brata veľmi pripomína...

Keď náhodou nie sme v tejto "milej fáze" nášho života, môžeme si pozrieť a prečítať všetky tie oblasti osobného rozvoja, ktoré sú istotne pre nás inšpiráciou a povzbudením. 

Predstavte si, že ste mladý muž, ktorý úspešne ukončil univerzitu, má dobrú prácu, zabezpečené pekné bývanie a založenú rodinu. Pretože plánujete starostlivo svoju budúcnosť a chcete byť nielen šťastný, ale aj úspešný - musíte byť pripravený na to, ako dosiahnuť svoje veľké ciele. 
Vyzbrojený vzdelaním, sebadôverou a túžbou po úspechu vám život dôrazne a jasne pripomenie, že život je čosi viac, než len to, čo nájdete v časopisoch typu bulvár, maxim, muscle & fitness alebo playboy... 

Čo môžete od www.mlady-uspesny.sk očakávať?

Nájdete tu také zaujímavé témy a oblasti, ktoré budete márne hľadať na iných internetových stránkach a ktorým čelí každý slovenský muž: veď kariéra, sebadôvera, financie, vzťahy, príbehy úspešných a džentlmenstvo sú obzvlášť zaujímavé a príťažlivé pre každého. Zaujímavosťou je, že témy a kategórie boli vybrané cielene na základe najvyhľadávanejších slov a odkazov na internete (očistené samozrejme o odkazy na stránky s erotickým obsahom).
Autori sa snažia pokryť a fundovane odpovedať na všetky kľúčové oblasti mladého a úspešného slovenského muža. V komentároch pod jednotlivými článkami je priestor pre reakcie, názory, či postrehy čitateľov.

Po grafickej stránke Mladý-Úspešný pôsobí moderne, sviežo a atraktívne. Menu je prehľadné a zrozumiteľné. V pravej časti je možnosť registrácie k odberu zaujímavých článkov na týždennej, alebo mesačnej báze. Doporučujeme kliknúť na 7 dôvodov, prečo byť zaregistrovaný.
E-kurzy a eventy zas sľubujú nielen atratktívny obsah, ale hlavne trendové a efektívne využitie internetu a elektronickej formy komunikácie (facebook, gmail, youtube, twitter). Šetrí to nielen čas, ale aj peniaze. Veľmi oceňujeme fakt, že video formát zas približuje krátke príbehy, alebo názory tých, ktorí sú v živote úspešní. Za tento inšpiratívny počin si tvorcovia stránky určite zaslúžia pochvalu.

Slabé stránky: nenájdete tu návody, ako zbaliť babu, pestovať bylinky, alebo ako upiecť koláč. Táto stránka nie je pre tých, ktorí túžia po postupe, ako si vyšportovať telo "ala Schwarzenegger", ako zaobchádzať s technikou, nenájdete tu hodnoty akcií, alebo najaktuálnejšie informácie zo sveta biznisu, či ekonomiky. 

Na záver. 
Ak túžite byť dobre informovaný a hľadať nové spôsoby, ako sa motivovať a inšpirovať nielen v práci a kariére, ale aj v rodine a vzťahoch, ak chcete naplniť svoje ambície, ak chcete podnikať, alebo viesť veľké spoločnosti a realizovať svoje sny a ciele a byť taktiež inšpiráciou pre iných - potom stránky Mladý a Úspešný sú pre vás tou najsprávnejšou voľbou. 

Späť

Blog

Stahujem sa na akoblogovat.com

22.05.2010 15:24
Blog bol presunutý na adresu...
>>

Opäť zaujímavá česká reklama

22.09.2009 21:31
Blog bol presunutý na adresu...
>>

Ako získať kopu článkov za pár minút

21.09.2009 15:22
Blog bol presunutý na adresu...
>>

Expirované domény časť 2.

20.09.2009 15:50
Blog bol presunutý na adresu...
>>
Všetky články
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.