Posledný trik Michaela Jacksona

09.07.2009 16:00

Nedávno od nás odišiel kráľ popovej hudby Michael Jackson. Jeho smrť však prinesie celkom slušné peniaze jeho rodine, respektíve vlastníkom autorských práv ale aj bežným ľuďom. 

Odkedy obehla svet hrôzostrašná zvesť o Michaelovom skonaní , albumy jedného z najväčších hudobníkov všetkých čias sa začali predávať niekoľkonásobne viac a taktiež stúpla hranosť v rádiu. Suveníry sa začali predávať rýchlosťou blesku, sumy za pravý podpis sa šplhajú do výšky niekoľko stovák dolárov. Lístky zo všetkých koncertov vrátane tých z poslednej rozlúčky stoja až nehoráznu sumu. Hocijaké svetové domény, ktoré majú niečo spoločné s menom Michael Jackson sú ponúkané na ebay.com za milióny dolárov. Nahrávacia spoločnosť plánuje vydať ešte dva ďalšie albumy s nepoužitými materiálmi. Po celom svete sa hromadia rôzne životopisy tohto hudobného mága. Proste je to biznis spôsobený jacksonmániou, ktorá ovládla celý svet. Veď ešte aj poslednú rozlúčku sledovala v priamom prenose celá jedna miliarda ľudí... 

V tomto článku ste sa dozvedeli o jednom veľmi dobrom reklamnom triku, ktorý by som však neodporúčal, keďže by bol na 100% určite aj váš posledný. Je ale možné, že niektorý spevák v podobnej situácii v budúcnosti nafinguje svoj koniec, len aby si mohol ešte viac užívať.

 

Súvisiace články:Facebook - efektívna reklama zadarmo

                       Ako sa stať milionárom vďaka reklame

                      Potreba zviditeľňovania sa v dobe finančnej krízy     

                      Extrémne situácie si vyžadujú extrémne riešenia             

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.