Námet na súťaž, ktorá vam zaručene zvýši PageRank a návštevnosť

04.09.2009 15:33

Blog bol presunutý na adresu https://www.akoblogovat.com/

O tom, že sútaž je dobrým lákadlom na nových čitateľov už iste viete. No v tomto článku ponúkam typ na súťaž, ktorá vám prinesie kopu nových linkov a tým pádom aj nových návštevníkov.

Ponúknite ľuďom peniaze alebo nejakú inú odmenu za spropagovanie svojho blogu. Konkrétne vyhláste súťaž o to , kto získa najviac bodov. Body by boli udelené za každý link na vašu stránku, ktorú súťažiaci na svojom blogu uverejní , za každý článok, ktorý vás bude propagovať a podobne. Body naviac môžu byť udelené napríklad na pridanie článkov na vybrali.sme.sk, topclanky.cz, ci linkuj.cz. Taktiež je nutné podotknúť, aby pri každom odkaze, či už je na stránke či v článku je potrebné pridať nejaké kľúčové slovo, na ktoré chcete aby sa vaša stránka zobrazovala v Googli v TOP pozíciach, lebo čím viac ich bude, tým viac vám to pomôže. Aby ste si to uľahčili, môžte požiadať, aby vám odkazy na dané články, či stránky, kde sa spomínate po uplynutí súťažného termínu zaslali na email. Potom to môžte ľahko vyhodnotiť a rozposlať ceny.

Na spustenie takejto súťaže však treba mať vybudovanú aspoň akú-takú čitateľskú základňu, aby bola vytvorená nejaká konkurencia. Ak túto podmienku spĺňate a taktiež pôjde o atraktívnu výhru, pagerank a nových čitateľov vám to určite prinesie. Z mojej vlastnej skúsenosti môžem povedať, že po začatí vlastnej súťaže o najlepší slovenský blog 2009 mi pribudlo každodenne približne 20 nových čitateľov, lebo som robil čo som mohol, aby sa tam dostal čo najviac účastníkov. A to som ani neponúkal peniaze...

 

Súvisiace články: 20 tipov na zvýšenie návštevnosti zadarmo

                       Ďalší skvelý reklamný nápad

                       Propagácia na sociálnych sieťach

                       Zvýšenie PageRanku 

                       Facebook - efektívna reklama zadarmo

Späť

Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.