Bannerová free propagácia

19.07.2009 10:30

Zdá sa to až neuveriteľné, že v dnešnej dobe existuje takáto služba, ale je to realita. Stránka Refreshlink  ponúka umiestnenie bannera vo veľkosti 125X125 pixelov na svojej hlavnej stránke úplne zadarmo. 

Stačí len kliknúť na niektorú z voľných plôch, uploadnúť obrázok ,pridať nejaký text, ktorý sa zobrazí, ak používateľ prijde z myšou na vašu reklamu a free banner je na svete. Nie je v tom žiaden háčik, spoločnosť od vás nič nepýta naspäť. Reklama ostane na stránke niekoľko dní a potom zmizne, ale môžete ju tam pridávať zas a znova doslova donekonečna a úplne zadarmo. A keďže stránku navštevujú aj Slovenskí a Českí používatelia, môžte vďaka tejto službe v prípade pútavého banneru získať stovky nových návštevníkov mesačne. Samozrejme, je k dispozícii aj platená reklama (veď všetci musia z niečoho žiť) a to v podobe predplatenia takej istej reklamnej plochy, akú si môžete na niekoľko dní rezervovať gratis. Stojí to 0,00001 dolára za sekundu, čo vychádza po prepočte na 19SK/mesiac respektíve necelých 600 korún mesačne, čo je však už pre naše pomery dosť vysoká suma.

Takže ak si chcete nazbierať viac návštevníkov na vašu stránku a nájdete si každých niekoľko dní 3 minúty času na obnovenie reklamy, služba Refreshlink je pre vás ako stvorená. Stačí sa len chíľu pohrať s bannerom a v prípade kvalitného obsahu na webe vám určite pribudnú ďalší pravidelní čitatelia.

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

 

Súvisiace články: Facebook - efektívna reklama zadarmo

                       Internetové katalógy = reklama zdarma

                       České free internetové katalógy

                       Ako spropagovať stránku/blog

                       Potreba zviditeľňovania sa v dobe finančnej krízy       

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.