Autosurfy - spôsob na zvýšenie návštevnosti

07.08.2009 10:40

Autosurfy sú webové systémy, ktoré prinášajú stránke návštevnosť. Pre začatie sa iba stačí zaregistrovať na danej webstránke a môžete začať s propagáciou vlastnej webovej stránky.

Po takejto registrácii každý nový člen získa určitý počet kreditov, ktoré môže použiť na to, aby sa nejaká www stránka zobrazila ostatným použivateľom. Väčšinou sa 1 kredit rovná 1 návštevníkovi a množstvo získaných kreditov pri registrácii je rôzne, väčšinou je to niekoľko stovák. Ak naopak chcete nové kredity získavať, musíte si prezerať stránky ostatných registrovaných členov. Všetko funguje na systéme automatiky, stránka v prezeravacom okne sa zmení po istom čase, zväčšia je to doba okolo 20 sekúnd. Mnohí z vás si teraz môžu myslieť, že je to len umelé zvýšenie návštevnosti a z časti majú pravdu. Ale ak je web zaujímavy, všimnú si ho ľudia, ktorí sa tam pohybujú len vrámci autosurfov a môžu sa tam vrátiť aj v budúcnosti mimo tohto systému. Je pravda, že niektorí používatelia majú prezeracie okno niekde na pozadí a majú pri tom zapnuté niečo iné a podobne, takže si nevšimnú aj keď je stránka kvalitná.

Existujú však aj systémy podobné autosurfom, ktoré sú premyslenejšie a volajú sa manual surfy. Systém fungovania je presne taký istý až na jediný rozdiel. Stránka v okne na prezeranie stránok sa nezmení automaticky, ale väčšinou po jednom, či viac klikoch. To dáva istotu, že si používateľ na 100% prezrel vašu stránku, čiže ak máte naozaj kvalitný obsah, môžete vďaka manual surfom získať celkom pekný počet budúcich návštevníkov. Jediný problem manualsurfov je, že nie sú takmer vôbec rozšírené, čo je spôsobené asi lenivosťou ľudí, ktorí nechcu stránke venovať ani tých 15-20 sekúnd.

Odkazy na najpoužívanejšie autosurfy (2 slovenské, 3 české, 1 svetový): autosurf.sk , https://autohit.top-sk.com , https://www.czautohits.com , https://www.websurf.cz , https://autohits.horys.com , https://www.autosurf.org 

Odkazy na manualsurfy (2 české a 1 svetový, žiaden slovenský som aj po rozsiahlejšom prieskume nenašiel) : https://www.webrank.cz , https://www.hodnot.net , https://www.traffic-king.biz

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Súvisiace články: Prehľad možností internetovej reklamy na Slovensku

                       Návod na zvýšenie PageRanku a návštevnosti zadarmo

                       6 tipov na zvýšenie návštevnosti vrámci stránky

                       Bannerová free propagácia                       

Späť

Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.