Ako zvýšiť Alexa Rank

10.08.2009 19:50

O tom čo je to vlastne Alexa Rank a prečo je pre webmastrov dôležitý som vás už informoval. V tomto príspevku nájdete zopár tipov, ako ho zvýšiť. Samozrejme najlepším prostriedkov je kvalitný obsah, no dá sa ovplyniť aj niektorými z nasledujúcich tipov. 

1. Najprv je potrebné nainštalovať si Alexa Toolbar, keďže sa ráta, aj keď vlastnú stránku s ním navštívite Vy. 

2. Pridaj Alexa Rank widget na svoju stránku, keďže sa to ráta, aj keď ľudia kliknú tam. Taktiež môžte iným ľuďom, ktorí navštevujú vašu stránku respektíve praiteľom povedať aby používali Alexa Toolbar a ponúknuť im vysvetlenie, čo to je , prípadne link na stránku, kde sú umiestnené takéto informácie. 

3. Daj svoju www adresu na fóra o webmasteringu, internetových technológiach a podobných témach, keďže u takýchto užívateľov je oveľa väčšia pravdepodobnosť, že budú mať nainštalovaný Alexa Toolbar.

4. Píš obsah, ktorý sa týka Alexa Ranku respektíve iných odvetví, ktoré by mohli zaujať ľudí s Alexa Rankom t.j. webmasterov, programátorov, SEO expertov a podobne.

5. Dostaň sa na stránky ako vybrali.sme.sk či topclanky.cz . To prináša veľké kopy nových užívateľov kde sa iste nájde kopa ľudí s Alexa Toolbarom.

6. Vlož do autosurfu adresu, kde je odkaz na zvýšenie tvojho Alexa Ranku dobre viditeľný respektíve jediný na celej stránke. To rapídne zvýši šancu, že niekto naňho klikne. Respektíve môžte návštevníkov presmerovávať rovno na adresu  https://redirect.alexa.com/redirect?  , kde ak keď za otáznik sa pridá názov stránky, zvyšuje to jej Alexa Rank. Taktiež môžeš takéto odkazy vkladať za veľmi populárne príspevky, ktoré si prezerá mnoho ľudí.

7. Zvýšujte svoju návštevnosť akýmkoľvek spôsobom. Čím viac ľudí si pozrie vašu stránku, tým je väčšia šanca , že sa zvýši vaša hodnota Alexa Rank.

Tak to boli zhruba všetky rady, ktoré sa dajú použiť na zvýšenie vášho Alexa Ranku v naších zemepisných šírkach. Niektoré z nich boli preložené zo stránky https://www.doshdosh.com/20-quick-ways-to-increase-your-alexa-rank/ . Všetky tipy uvedené v tomto článku však slúžia na umelé zvýšenie hodnôt a najlepším prirodzeným spôsobom je písanie kvalitného a inovatívneho obsahu. 

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Súvisiace články: Alexa Rank - čo to vlastne je ?

                       Autosurfy - spôsob na zvýšenie návštevnosti

                       Ako sa dostať na titulku vybrali.sme.sk

                       Topclanky.cz poráža vybrali.sme.sk či Linkuj.cz

                       Služba vybrali.sme.sk

Späť

Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.