Ako využiť potencionálny linkbait

14.08.2009 18:33

Blog bol presunutý na adresu https://www.akoblogovat.com/

O tom ako vytvoriť dobrý linkbait som už písal v predošlom príspevku. Ale čo spraviť ak už mám článok, ktorý veľmi nádejným linkbaitom je ?

Ak máte blog s dennou návštevnosťou niekoľko stovák až tisíc ľudí, pravdepodobne sa nebudete veľmi musieť namáhať, aby ľudia naň odkazovali. V opačnom prípade treba využiť všetky dostupné spôsoby na pritiahnutie čo najväčšieho počtu čitateľov na potencionálny linkbait. Okrem banneru na stránke Refreshlink, autosurfov, výmeny odkazov a iných podobných riešení sa ponúka najlepšia možnosť a to uverejnenie príspevku na stránky ako topclanky.cz respektíve vybrali.sme.sk, kde sa to môže rozšíriť aj medzi ľuďmi, ktorí by inak na vašu stránku nenatrafili.

Predpokladajme teraz, že sa vám plánovaný linkbait podaril. Ľudia na vás hormadne odkazujú vo svojich nových článkoch a taktiež sa vám možno podarilo dostať na titulku niektorej zo spomínaných bookmarkingových služieb. Ak si poviete, že ste si dvojnásobne naplnili vaše ciele návštevnosti na najbližší týždeň a prestanete tak vtedy prispievať, je to to najhoršie čo sa dá v danej situácii urobiť. Naopak, treba kuť železo, kým je horúce. Situácia sa dá využiť hlavne tak, že začnete prispievať ešte viac, aby sa ľudia ešte viac dozvedeli o vaších kvalitách a taktiež aby nebola stránka prázdna, keď si vás pridajú do záložky a o pár dní sa prídu pozrieť, aký ďalší skvelý článok hodný prečítania sa vám podarilo napísať. Taktiež nebude na škodu, ak priamo ku týmto príspevkom, ktoré majú vďaka linkbaitu niekoľkonásobne zvýšenú čitateľnosť, umiestnite odkaz na RSS poprípade skupinu blogu na Facebooku.

Každý úspešný linkbait vám prinesie mnoho nových užívateľov a v prípade úspešného nasledovania rád uverejnených vyššie si môžete zabezpečiť tiež niekoľkonásobné zvýšenie návštevnosti aj v budúcnosti po takomto vydarenom linkbaitingovom príspevku.
 

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

 

Súvisiace články: Blogosféra.sk - šanca na zviditeľnenie sa             

                       Propagácia na sociálnych sieťach

                       Nezvyčajný marketingový ťah alebo Čo všetko sa dá podniknúť v USA

                       Facebook - efektívna reklama zadarmo

Späť

Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.