Reklama na mobile - to tu ešte nebolo !

30.07.2009 17:25

Nedávno si spoločnosť Vodafone v Českej republike povedala - prečo neskúsiť reklamu na mobile, keď ho používa toľko ľudí ? Myšlienka to bola úspešná a začína prinášať prvé pozitívne výsledky. Veď reklamu využili už aj také značky ako Microsoft či Pepsi...

„Po odštartování pilotnej služby „Student SMS Gratis“ sme na základe veľmi úspešných kampaní získali hneď niekoľko silných značiek inzerantov naraz“, hovorí Emil Kováč, senior manažer mobilnej reklamy a dodáva: „Keďže je čas plánovania mediálnych rozpočtov, do konca roku očakávame ešte ďalší záujem inzerentov. “ Vo všeobecnosti služba reklamy na mobile funguje na princípe dobrovoľného zasielania zákazníkom, ktorí to odsúhlasili. Na výmenu dostávajú rôzne zľavy, výhody a služby, ktoré by inak nemali. Je otázne, prečo s takouto propagáciou prišiel niekto tak neskoro, veď mobil je obľúbeným každodenným doplnkom pre milióny ľudí. Mobilná propagácia je však pod kontrolou prísnych zákonov, takže sa nemusí tak rýchlo rozširovať, ako by sa dalo čakať.

Určite však dôležitosť mobilov vďaka tímto službám ešte výraznejšie stúpne a budú z toho ťažiť konieckoncov všetci, či už používatelia mobilných telefónov, či výrobcovia respektíve poskytovatelia telekomunikačných služieb. 

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Súvisiace články: Directo - dobre cielená reklama

                       Nezvyčajný marketingový ťah alebo Čo všetko sa dá podniknúť v USA

                       Extrémne situácie si vyžadujú extrémne riešenia

Späť

Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.