Ako spropagovať zahraničný blog

21.08.2009 08:17

Blog bol presunutý na adresu https://www.akoblogovat.com/

<p><b>Blog bol presunutý na adresu </b><a target="_self" href="https://www.akoblogovat.com/"><b>https://www.akoblogovat.com/</b></a></p>

 

Princípy sú viac menej také isté ako pri slovenskom, či českom blogu, ktoré som opísal v článku ,,20 tipov na zvýšenie návštevnosti zadarmo“. V tomto príspevku však uvediem iba tie veci, ktoré sa pri zahraničných weboch odlišujú.

1. Registrácia do bezplatných katalógov. V prípade Angličtiny sa takéto katalógy dajú rátať na stovky, no dosť veľa z nich obsahuje požiadavku na umiestnenie linku na ich stránku na tej vašej. Tu je odkaz na zoznam zahraničných katalógov, ktoré takúto požiadavku nemajú , zoradené podľa PageRanku ,,Zahranicne katalogy blogov”

2. Linkovanie článkov - V tomto prípade sa najviac osvedčil bookmarking systém Digg.com kde v prípade úspechu môžete získať desiatky tisíc nových čitateľov.

3. Autosurfy - Pri zahraničných stránkach sa taktiež oplatí aspoň zo začiatku používať autosurfy či manualsurfy, aby sa o vás dozvedela čo najširšia blogerská komunita. Medzi najlepšie zahraničné autosurfy patrí Autosurf a bezkonkurenčne najlepší zahraničný manualsurf nájdete na stránke  Traffic King.
A to je tak v skratke všetko, čím sa líši propagácia zahraničného blogu či stránky. Pripomínam však, že ani jeden z týchto tipov vám zaručene nepomôže ak nebude vaša angličtina dôveryhodná a bezchybná. 
 

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

 

Súvisiace články: Zahraničné katalógy

                       Ako sa zdokonaliť v Angličtine na písanie blogu

                       Prečo začať blogovať v angličtine

                       Digg.com - to najlepšie čo existuje vo svete bookmarkingu 

Späť

Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.